BewustZijn door Mindfulness & Meditatie

BewustZijn door Mindfulness & Meditatie

Last van ruis?
Behoefte aan innerlijke rust? Heb je last van stress en drukte in je hoofd? Wil je beter in je energie zitten? Wil je beter in- en doorslapen? Ben je soms somber? Heb je last van angsten? Vind je het lastig de stress van werk en privé gescheiden te houden? Vraag je je soms af wat jouw doel in dit leven is? Of wil je gewoon de kwaliteit van je leven verbeteren?

Wat is mindfulness en wat is meditatie?

  • Mindfulness = in het hier en nu zitten, met de aandacht bij waar je mee bezig bent, zonder oordeel of vooroordeel, gewoon pure waarneming.
  • Meditatie = een stap verder gaan in de ontspanning en de rust in jezelf te vinden. En gedachtes nog meer naar de achtergrond laten vervagen.

In de cursus ‘BewustZijn door Mindfulness & Meditatie’ zal ik je leren wat mindfulness en wat meditatie is en bewuster te leven. Leer ik je diverse mindfulness oefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken, hebben we het over aarde, afschermen, visualiseren, energie, chakra’s, ruimte en grenzen, mantra’s en nog meer.

Deze cursus geeft je genoeg handvaten om een stuk rustiger, meer ontspannen, gelukkiger en gezonder verder te gaan.

 

‘BewustZijn door Mindfulness & Meditatie’ zal diverse keren per jaar starten zowel overdag als in de avond uren. Meestal in Purmerend maar op andere locaties is ook zeker mogelijk.

Deze 6 bijeenkomsten van 2 uur bestaande uit tijd voor jezelf geven je een goede basis.

Klik op de agenda de data en tijden en bekijk de prijslijst voor de investering. En hoeveel ontspannender kan het nog worden?

Voor meer informatie of een afspraak neem contact met mij op.

Home

Share