10 Rites van de Munay-Ki

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De voorspellingen van de Inca’s, Maya’s en Hopi’s spreken van de nieuwe mens die bij dit nieuwe tijdperk hoort. Een mens die vrij van angst leeft en een transcendente (overstijgende) aard heeft. De Inca’s noemen deze mens de Homo Luminus, de Verlichte Mens. De Munay-ki zijn de codes voor deze mens. Ze worden overgedragen in de vorm van energetische transmissies, ook wel activaties, inwijdingen, initiaties of rites genoemd. De Munay-Ki zijn 10 rites van het heling pad van de Inca’s. Deze initiaties worden ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

De initiaties, waarvan de eerste 8 al duizenden jaren oud zijn, werden tot voor kort alleen doorgegeven van Inca-sjamaan op Inca-sjamaan. Deze sjamanen hebben de afgelopen 500 jaar in het hooggebergte van de Andes in isolement geleefd, om zo aan de overheersing door de Spanjaarden te ontkomen. Zo’n 50 jaar geleden zijn deze rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s uit de bergen naar beneden gekomen om hun wijsheid en initiaties te delen met anderen.

Het woord Munay betekent liefdeskracht en staat voor het hart en de liefde. Munay-Ki betekent zoveel als “ik houd van je” met als achterliggende betekenis “Wees degene die je echt bent”. De inwijdingen veranderen de kijk op jezelf, de ander en het grotere geheel om je heen. Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart. De Munay-Ki herstelt de verbinding vanuit het hart en maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-3.png

de adelaar is 1 van de 7 archetypes

De 10 rites:

  1. De Rite van de Heler – verbindt je met de medicinale afstemming van de Inca Sjamanen en activeert je zelfgenezende vermogen.
  2. De Rite Banden van Kracht – schoont en versterkt je energie veld met verschillende natuurkrachten.
  3. De Rite van Harmonie – de 7 scheppende principes (archetypes) schonen je chakra’s
  4. De Rite van de Ziener – ontwaakt jou mogelijkheid de onzichtbare wereld te zien.
  5. De Rite van de Hoeders van de Dag – verbind je meer met je vrouwelijke energie.
  6. De Rite van de Hoeder van Wijsheid – verbind je meer met je mannelijke energie.
  7. De Rite van de Hoeder van de Aarde – geeft je een diepere verbinding met Moeder Aarde
  8. De Rite van de Hoeder van de Sterren – geeft je een diepere verbinding met het Universum
  9. De Rite van de Schepper – activeert je Goddelijke natuur, de schepper in jou.
  10. De Rite van de Godin – verbind je met de energie van de Godin van de Aarde en de Godin van de Hemel.
de kolibrie is 1 van de 7 archetypes

Ga mee op reis:

De initiaties van de Munay-ki zijn gebaseerd op de inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inca’s en van de volkeren en culturen uit de pre-Incatijd van de Andes en de Amazone. Ze worden doorgegeven op de manier zoals Alberto Villoldo ze van zijn mentors heeft geleerd, helemaal gewist van de sporen van de culturen waar ze vandaan komen. Dit is zo gedaan uit respect voor de inheemse tradities en om het idee te voorkomen dat Westerlingen traditionele sjamanen of Indianen kunnen worden.

De initiaties worden liggend op een massage tafel of zittend op een stoel doorgegeven. Na elke initiatie wordt je (opnieuw) verbonden met een weten wie je eigenlijk in wezen bent, waarvoor je hier bent. Ook wordt je je gewaar van een diepere bewustwording van onze verbinding met de Aarde en onze eenheid met al haar relaties. Bij elke initiatie zul je op fysiek, mentaal en spiritueel niveau heel wording en bescherming ontvangen wat zich na verloop van tijd zal ontwikkelen in helder weten, zien c.q. waarnemen, bescherming, balans en genezing.

de jaguar is 1 van de 7 archetypes

Je zult inzicht krijgen in wat er werkelijk toedoet, onderscheiden wat er nu eigenlijk echt gaande is en hierdoor ervaren dat je in alle rust bij jezelf kunt blijven en geankerd voelt en weet.

Elke initiatie van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

Wij geven graag de 10 Rites van de Munay-Ki en de Rite van de Baarmoeder aan jullie door apart of 1 reeks van 6 dagdelen. Zie agenda voor opties of vraag deze op maat aan via lottie@wegmetruis.nl

de slang is 1 van de 7 archetypes
Share