Access Bars® Class

 Access Bars®

Hoe gaaf is dit, dacht ik, dat ik kennis maakte met Access Consciousness®, maar het bleek nog gaver dan dat!
Alle Access Consciousness® behandelingen en tools bleken prettig veilig en zacht met mooie en doeltreffende resultaten. Access Bars® blijft toch wel mijn favoriet, lees verder waarom 

Access Bars® een (energetische) hoofdmassage heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals:

~ Omdenken
~ Keuzes maken
~ Slaap
~ Ontspanning
~ Creativiteit
~ Gezondheid
~ Gewicht
~ Verlangens
~ Stress
~ Seksualiteit
~ Relaties
~ Angst
~ Depressie
~ Geld
~ en zo veel meer…..

Denk eens aan wat de Access Bars® allemaal voor rust en ruimte zou opleveren voor jou, je gezin, je werk, toekomst. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor de student en kinderen met of zonder een diagnose of rugzak. Een (energetische) hoofdmassage voor iedereen die echt wil ontspannen, een leeg hoofd wil, die verbinding wil tussen hoofd en lichaam, die in zijn kracht wil komen te staan en die keuzes wil maken die passend zijn voor dat moment.

Wil jij dit ook leren? Volg een Access Bars Class bij Weg met Ruis en leer in 1 dag deze tools toepassen.

Wat is Access Bars® nou eigenlijk?

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Access Bars® sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Ik ben Access Bars® facilitator. Bij “Weg met Ruis” en op locatie geef ik deze hele fijne, veilige en fantastische Access Bars® behandelingen en geef ook les aan degene die zelf de Access Bars® behandeling willen leren uitvoeren. Staat er in de agenda voor jou geen passende datum of wil je gezien de situatie iets op maat, neem gerust contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je nog meer weten over de Access Bars® en wetenschappelijk onderzoek zien? Scrol naar beneden voor de filmpjes.

Share