Access Consciousness® - Weg met Ruis

Access Consciousness®

Access Bars®, Access Facelift® & Body processen van Access Consciousness®


 Access Bars®

Hoe gaaf is dit, dacht ik, dat ik kennis maakte met Access Consciousness®, maar het bleek nog gaver dan dat!

Alle Access Consciousness® behandelingen en tools bleken prettig veilig en zacht met mooie en doeltreffende resultaten. Access Bars® blijft toch wel mijn favoriet, lees verder waarom

Access Bars® een (energetische) hoofdmassage heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals:

~ Omdenken
~ Keuzes maken
~ Slaap
~ Ontspanning
~ Creativiteit
~ Gezondheid
~ Gewicht
~ Verlangens
~ Stress
~ Seksualiteit
~ Relaties
~ Angst
~ Depressie
~ Geld
~ en zo veel meer…..

Denk eens aan wat de Access Bars® allemaal voor rust en ruimte zou opleveren voor jou, je gezin, je werk, toekomst. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor de student en kinderen met of zonder een diagnose of rugzak. Een (energetische) hoofdmassage voor iedereen die echt wil ontspannen, een leeg hoofd wil, die verbinding wil tussen hoofd en lichaam, die in zijn kracht wil komen te staan en die keuzes wil maken die passend zijn voor dat moment.

Wat is Access Bars® nou eigenlijk?

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Access Bars® sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Tijdens de behandeling neem je in je gewone kleding plaats op een luxe stoel of massage tafel en krijgt daar indien gewenst een lekker dekentje en/of kussentje. De behandeling bestaat uit zachte aanrakingen eenmaal op handen en voeten en de rest op het hoofd. Tijdens de behandeling kan van alles besproken worden of het nu over de behandeling gaat of niet. Er kan ook in stilte genoten worden van de behandeling, de keus ligt altijd bij de ontvanger. Voordat we beginnen, nemen we alles ook nog even door.

Ik geef deze hele fijne en veilige Access Bars® behandelingen bij “Weg met Ruis” en op locatie, neem gerust contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je nog meer weten over de Access Bars® en wetenschappelijk onderzoek zien? Scrol naar beneden voor de filmpjes.


Energetisch Facelift ®  

Ik heb altijd geleerd “wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, jij ook?
Wat nou als dat niet in alle gevallen op hoeft te gaan?
Wat als je door een hands-on maar ook door een hands-off proces een Energetisch Facelift® kan ontvangen.

Access Consciousness Energetische Facelift® is het fantastische proces dat tonende veroudering en stress op het gezicht kan “omdraaien” en daarbij ook dezelfde effecten op het lichaam kan hebben. Je heb er vast wel eens over nagedacht dat wat je meegemaakt heb of naar je toe geworpen heb gekregen dat dat zichtbaar word op je gezicht/hals/borst. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht dat als je dit allemaal loslaat de rimpels, fronsen en de uit balans plekjes ook losgelaten kunnen worden?

Wil jij jouw gezicht en energie niveau verjongen/verfrissen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit zeker iets voor jou!

Vanuit Access zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift® behandelingen. Wie wil dat nou niet? Vind je een Energetisch Facelift® duur? Vergelijk de prijs x 20 dan maar eens met de prijs van een echte operatieve facelift en bedenk je hoe fijn het is om keer op keer puur te genieten van het ontvangen van een Energetisch Facelift® en het effect.


de Body processen

Access Consciousness® bied een tal van body processen met elk een bijzondere uitwerking op lichaam en geest. Van al deze processen kan ik de volgende uitvoeren:

~ Cellulair Memory – een proces wat helpt oud lichamelijk trauma.
~ Trifold Sequencing Systems – wil je uit die vicieuze cirkel?
~ Restoration of the Communion with Earth – laat je opnieuw verbinden met je lichaam en moeder aarde.
~ Anaphylactic Shock – een proces wat help bij acuut lichamelijk trauma.
~ BMM – wat heb je allemaal van andere gekopieerd en eigen gemaakt?
~ MTVSS – een boost voor je immuun systeem!
~ DMMD – iets weghalen wat niet in jouw lichaam gewenst is.

Dit is een zeer summiere uitleg van de verschillende processen want het ondergaan van deze processen heeft energetisch, lichamelijk en mentaal een bijzondere en diepe werking, deze is niet in 1 zin te vertalen.
Ben je benieuwd wat een bijdrage voor jou is? Maak een afspraak voor een Access Bars® behandeling (altijd een fijne 1ste behandeling en kennismaking) en we bespreken wat voor jou passende mogelijkheden zijn. De body processen kunnen op de blote huid maar ook op de kleding en de behandelingen duren een uur tot anderhalf.


Wat voor bijdrage zou Access Consciousness® voor jou kunnen zijn?

Voor meer info of een afspraak neem contact met mij op.

Home    Agenda    Prijslijst 
__________________________________________________________________________

Hieronder zie je 3 filmpjes (Engels, Nederlands en Wetenschappelijk onderzoek) die echt de moeite waard zijn te bekijken.

Zie hier een filmpje met de uitleg in het Engels.

Zie hier een filmpje met de uitleg in het Nederlands.

wetenschappelijk onderzoek                                                                                                             home

Share