Holistic Pulsing

De zachte kracht van ritmisch bewogen worden.

 

 

 

 

 

Holistic Pulsing is een combinatie van rollen, schudden, wiegen, pulsen en stretchen.
Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht.
Omdat het lichaam voor meer dan 75% uit vloeibare stoffen bestaat kun je Holistic Pulsing zien als het in beweging brengen van alle vloeistoffen in het lichaam. Het is belangrijk dat alles kan stromen.

 

Gooi een steen in het water en er ontstaan golven. Als er geen belemmeringen zijn kan het water vrij stromen. De golven komen ver, golven hebben ook kracht. Ze kunnen rotsblokken verplaatsen en dijken doen breken. Water vraagt zich niet af waar het iets moet veroorzaken, het is er met zijn eigen kracht en kwaliteit en daardoor is Holistic Pulsing de zachte kracht van ritmisch bewogen worden.

 

 

Daarnaast nodigen de golfjes die in het lichaam ontstaan uit tot diepe ontspanning.
Je kunt het vergelijken met de tijd dat je gewiegd en gedragen werd als baby.
Deze onbewuste herinnering zorgt ervoor dat iedereen die gepulst wordt zich enorm veilig en gekoesterd voelt. Eventuele spanningen kunnen daardoor verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het is een continue spel van uitnodigen, afstemmen, loslaten en soms nog even vasthouden.

Holistic Pulsing is een prettige manier van behandelen waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een voor ieder individu afgestemd ritme. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons fysieke en energetisch lichaam. En het maakt de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen.

Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door de Holistic Pulsing.
De behandeling duurt een uur en zou ook op locatie plaatst kunnen vinden. Tijdens de behandeling lig je in je kleding op de massage tafel en word er vooraf enkele details besproken.

Tijdens de behandeling neem je in je gewone kleding plaats op een massage tafel. Kom je voor algemene ontspanning dan word zowel voor als achterkant behandeld. Tijdens de behandeling kan er gepraat worden maar kan er ook voor gekozen worden het in stilte te ontvangen en ervaren. Gedurende de behandeling word er ook gebruik gemaakt van klank en muziek die past bij de Holistic Pulsing. Voordat we beginnen, nemen we zo ie zo alles ook nog even door.

 

 Klaar om een afspraak te maken? Bel 06-14429895

Share