Mindful-les op school

Mindful-les op school

Weg met Ruis, geeft rust. Door middel van Mindfulness, Onderlinge kindermassage & Access Bars®

  • Hoe kan ik stilstaan als mijn gedachten er altijd met mij vandoor gaan?
  • Hoe zou het zijn als ik dingen beter voel aankomen en weet wat te doen?
  • Wat als mijn gevoel en gedachtes niet raar zijn en er gewoon mogen zijn?
  • Ik voel me altijd druk en onrustig. Wat kan ik daaraan doen?
  • Ik voel onzeker en klap dan dicht. Hoe kan ik vrij leren spreken?
  • Hoe kan ik alles een plekje geven o.a. voor het slapen?

Dit is een greep uit de vragen en/of situaties die bij je kind kunnen spelen.

Ik weet het antwoord erop en de trucjes ertegen en nodig jullie graag uit bij praktijk ‘Weg met Ruis’.

Als naschoolse activiteit worden er cursussen Mindful-les op school gegeven.

De inhoud van de lessen zullen per les en leeftijd verschillen, maar zullen allemaal iets actiefs, creatiefs, en ontspanningsoefeningen bevatten. Op verzoek worden er ook ouder kind en/of gezinsdagen gepland.

Wil je kind zijn of haar rust- en kracht-punt ontdekken? En kijken wat er met bovenstaande vragen nog meer mogelijk is? En er zelf actief aan mee doen, kies voor een cursus Mindful-les op school.

In de praktijk worden er 1 op 1 behandelingen Access Bars® gegeven. Door diverse zachte aanrakingen op het hoofd wordt er een diepte ontspanning bereikt. Zelfs de meest drukke hoofden en gespannen lichamen zullen zich eraan overgeven en deze ontspanning houdt enkele weken aan. Hoe word het nog beter dan dat? In deze ontspanning is het makkelijk los te laten. Gedachtes die in de weg zitten om in je kracht te staan, beperkingen dat je iets niet zou kunnen en het vastzitten in iets dat niet goed gaat, verschuiven als iets niet belangrijks naar de achtergrond.

Share