Rite van de Baarmoeder - Weg met Ruis

Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Laten we samen komen en de Rite van de Baarmoeder (de 13de rite van de Munay-Ki) ontvangen.

Ik ben Lottie en in mijn rol als Womb Keeper ben ik vereerd de Rite van de Baarmoeder aan jou door te mogen geven.

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite ook weer doorgeven.

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Of je nu regelmatig, onregelmatig of niet meer menstrueert. Na het afbreken of het uitblijven van of ter voorbereiding op een zwangerschap, om vrij te zijn van overgangs- en andere klachten, etc. Ben je Womb keeper en heb je de Rite al eens ontvangen ook dan ben je welkom om hem opnieuw te ontvangen. Ook mannen zijn in een vorige leven wel eens vrouw geweest en hebben wat te helen in hun proces. Zij kunnen zich niet inschrijven op een geplande Rite ceremonie. Ben jij op dit moment man en wil je wel graag de Rite ontvangen? Voel je welkom via email of telefoon contact met mij op te nemen voor het plannen van een speciale ceremonie.

Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. Hiervoor krijg je bij inschrijving alle nodige informatie in je mailbox.

In een cirkel maak je op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten.

Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren!

Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s).

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de Womb keeper) naar jou.

Het brengt jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn in schoonheid, kracht en waardigheid.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Deze rite/inwijding is de 13e rite van de Munay Ki, van ‘The Four Winds- Alberto Villoldo en is van Marcella Lobos The Rite of The Womb.’

(Zie ook http://theriteofthewomb.com/)

Share