Touching Child Care - Weg met Ruis

Touching Child Care

Touching Child Care

Alles wat ik opgericht heb heeft te maken met heling, verbinding en zachte aanraking. Ik geloof in de kracht van positieve aanraking, ik draag graag bij aan een wereld waar we elkaar aanraken en niet steeds verder kwijtraken. Hoe jonger we hiermee beginnen hoe gewoner het word. Ik ging opzoek naar iets wat aansluit bij mij, bij Weg met Ruis en wat ook toe te voegen is in een klas.

Een methode van onderlinge kindermassage en aanraakspel die zorgt voor aanmaak van de geluks-hormonen en afbraak van de stress-hormonen, leert elkaar met respect aan te raken, leert grenzen te herkennen en zorgt voor een mindful moment in de klas en nog veel meer.

Tevens ben ik sinds april 2019 niet alleen trainer maar ook eigenaar van Touching Child Care. Met een landelijk team van trainers en practitioners geven we trainingen voor Onderlinge Kindermassage en Aanraakspel en workshops de kriebelkist.

Kijk op website voor uitgebreidere informatie, evenementen en trainers. Hier vindt je bij producten ook allerlei toepasselijke producten in de webshop.

Share