Onderlinge kindermassage & Touching Child Care

Touching Child Care

Alles wat ik opgericht heb heeft te maken met heling, verbinding en zachte aanraking. Ik geloof in de kracht van positieve aanraking, ik draag graag bij aan een wereld waar we elkaar aanraken en niet steeds verder kwijtraken. Hoe jonger we hiermee beginnen hoe gewoner het word. Ik ging opzoek naar iets wat aansluit bij mij, bij Weg met Ruis en wat ook toe te voegen is in een klas.

 

Sinds juli 2018 ben ik Touching Child Care trainer. Een methode van onderlinge kindermassage en aanraakspel die zorgt voor aanmaak van de geluks-hormonen en afbraak van de stress-hormonen, leert elkaar met respect aan te raken, leert grenzen te herkennen en zorgt voor een mindful moment in de klas en nog veel meer.

Ik geef op dit moment 2 workshops voor ouders & professionals en een dagtraining voor professionals kijk in de agenda naar de inhoud en de mogelijkheden. Bent u opzoek naar meer maatwerk neem contact op met 06-14429895 of mail naar lottie@wegmetruis.nl

 

 

 

Share