Wie is Lottie

Wie is Lottie?

Ik ben Lottie 39 jaar, trotse partner en mama uit Purmerend. Sinds januari 2017 ben ik ook nog eens de trotse oprichter van ‘Weg met Ruis’. De praktijk is tot stand gekomen na een aantal om-scholingen en een heleboel levenservaring. Na een turbulente jeugd ben ik 17 jaar werkzaam geweest op een zeer drukke werkvloer. In al die jaren 24/7 hard werken op een alarmcentrale deels in leiding gevende functie en altijd voor iedereen klaar te hebben gestaan, belande ik thuis met een burn-out en vroeg ik me af wie is Lottie nou eigenlijk?

Daar zat ik dan, thuis en tot niets meer in staat, alleen maar in mijn hoofd, niet meer bewust van de keuzes en mogelijkheden. Gelukkig kwam er stapsgewijs hulp op mijn pad. Een van de cursussen leerde me waar de serieuze knelpunten vandaan kwamen en wat me werkelijke passie is. En vanuit daar ben ik me steeds verder ontwikkelen. Inmiddels mag ik mij Kindercoach, Meditatie Coach voor volwassenen en Mindfulness trainer voor kinderen en jongeren, Touching Child Care trainer en Access Consciousness® Facilitator noemen. Geef ik onderling kindermassage, Holistic Pulsing en stoelmassage. En geef ik de Rides van de Munay-Ki door incl. de Ride van de Baarmoeder door. De verdieping in het chakra systeem, de Tzolkin, de liefdevolle Mahatma energie en Munay-Ki dragen enorm bij aan de intentietijd van mijn behandelingen.

Tijdens bovenstaande proces heb ik afscheid genomen van mijn werkgever waardoor ik me volledig kon richten op mijn praktijk. “Weg met Ruis” vertaald precies wat ik wilde neerzetten. Want in het leven gebeuren er dingen die ons vormen. Dit kan lopen van hele blijde gebeurtenissen tot trauma’s aan toe. Van alles wat er gebeurd in de hectiek van ons dagelijks leven, blijven beetjes plakken, deze zorgen voor ruis. Deze ruis zorgt ervoor dat we last krijgen van een vol hoofd en niet meer optimaal kunnen functioneren. Dit kan resulteren in een ongezonde situatie, (chronische) oververmoeidheid, angstige en depressieve gedachten en een slecht zelfvertrouwen.

Dus heb je meer behoefte aan innerlijke rust, ontspanning, zelfontwikkeling en bewustzijn? Neem een kijkje in het menu of in de agenda voor de mogelijkheden en ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Om samen met jou aan de slag te gaan, jou te helpen om jouw innerlijke rust terug te vinden, waardoor jij weer gaat geloven in je eigen kracht, dat is waar ik voor ga!

Lieve groetjes Lottie

Klik hier om te horen hoe Groots je eigenlijk bent!

Share