Wie is Lottie

Wie is Lottie?

Ik ben Lottie 37 jaar, trotse mama van mijn 12-jarige zoon Denzo uit Purmerend. Sinds januari 2017 ben ik ook nog eens de trotse eigenaar van ‘Weg met Ruis’. Mijn praktijk is tot stand gekomen na een aantal om-scholingen en een hoop levenservaring. Na een turbulente jeugd ben ik 17 jaar werkzaam geweest op een zeer drukke werkvloer. In al die jaren 24/7 hard werken op een alarmcentrale deels in leiding gevende functie en altijd voor iedereen klaar te hebben gestaan, belande ik thuis met een burn-out en vroeg ik me af wie is Lottie?

 

Daar zat ik dan, thuis en tot niets meer in staat. Gelukkig kwam er stapsgewijs hulp op mijn pad. Een van de cursussen leerde me waar de knelpunten vandaan kwamen en wat me werkelijke passie is. En vanuit daar mag ik me steeds verder ontwikkelen. Inmiddels mag ik mij Kindercoach, Meditatie Coach voor volwassenen en Mindfulness trainer voor kinderen, Access Bars® Facilitator, Facelift® en Body® practitioner voor Access Consciousness® noemen. Ook ben ik ingewijd in het aanspreken van de liefdevolle Mahatma energie en nog vele andere energie soorten. Dit draagt enorm bij aan de intentietijd van mijn behandelingen. Ook heb ik mij verdiept in het chakra systeem, de Tzolkin kalender en geef ik de Ride van de Baarmoeder door.

Inmiddels heb ik afscheid genomen van mijn werkgever waardoor ik me volledig kan richten op mijn praktijk.
“Weg met Ruis” is precies wat staat voor wat ik wilde neerzetten. Want in het leven gebeuren er dingen die ons vormen. Dit kan lopen van hele blijde gebeurtenissen tot trauma’s aan toe. Van alles wat er gebeurd in de hectiek van ons dagelijks leven, blijven beetjes plakken, dit zorgt voor ruis. Deze ruis zorgt ervoor dat we last krijgen van een vol hoofd en niet meer optimaal kunnen functioneren. Dit kan resulteren in een ongezonde situatie, (chronische) oververmoeidheid, angstige gedachten en een slecht zelfvertrouwen.

Dus heb je meer behoefte aan innerlijke rust, ontspanning en zelfontwikkeling? Neem een kijkje in het menu of in de agenda voor de mogelijkheden en ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Om samen met jou aan de slag te gaan, jou te helpen om jouw innerlijke rust terug te vinden, waardoor jij weer gaat geloven in je eigen kracht, dat is waar ik voor ga!

Lieve groetjes Lottie

Share